Uusia vuokra-asuntoja Pikkolaan

huhti 1, 2020

Kangasalan Pikkola saa asumistarjontaansa täydennystä. Kiinteistö Oy Taloherttua rakennuttaa uuden asuinkohteen Pikkolaan S-marketin tuntumaan Puusepäntielle.

Kiinteistöön tulee 32 vuokra-asuntoa, joista 18 vuokrataan opiskelijoille. Asukasvalinta tavallisiin vuokra-asuntoihin tehdään ARAn ohjeistuksen mukaisesti asunnon tarvetta korostaen. Hakuaika asuntoihin alkaa tammikuussa 2021.

Rakentaminen alkaa arviolta huhtikuun alussa 2020 ja hanketta odotetaan valmistuvaksi kesäkuun 2021 loppuun. Asuntokoot ovat tehokkaita, yksiöitä ja pieniä kaksioita, vaihdellen opiskelijoiden 18,5-20,0 m2 yksiöistä tavallisten vuokra-asuntojen 27,0-28,0 m2 yksiöihin ja 36,0-46,5 m2 kaksioihin. Oleskelua ja liikunnallisuutta tukevan pihamaan lisäksi kiinteistöön tulee lasitetut parvekkeet ja talopesula sekä kiinteistön saunaosaston yhteyteen asukkaiden yhteinen oleskelutila.

Opiskelija-asukkaiksi tavoitellaan vaihtelevasti tredulaisia ja lukiolaisia mutta myös kotiseutulaisia korkeakoulu- ja muita opiskelijoita, jotka voivat hyödyntää erinomaisia liikenneyhteyksiä Kangasalantien tai Lahdentien kautta vaikkapa TAMKin tai yliopiston suuntaan Tampereelle.

Hankkeen taustalta löytyy pääsuunnittelija Arkkitehtihuone Nieminen sekä rakennusurakoitsijaksi julkisen kilpailutuksen perusteella valikoitunut, vahvasti paikallinen Rakennusliike J. Malm Oy. Kohteen Taloherttualle rakennuttaa Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Stefan Stortz
Kiinteistö Oy Taloherttua
0400 242 794
stefan.stortz@herttuankp.fi