Asumisneuvonta

Kiinteistö Oy Taloherttua

Asumisneuvontaa

Asumisneuvonta tarjoaa palveluohjausta ja neuvontaa erilaisissa asumisen ja talouden ongelmiin liittyvissä tilanteissa Kiinteistö Oy Taloherttuan asukkaille.

Näitä tilanteita voivat olla esimerkiksi vuokranmaksuongelmat, häätöuhka tai asunnon huono hoito. Asumisneuvoja voi auttaa asukasta miettimään erilaisia keinoja asumiseen liittyvien vaikeuksien korjaamiseksi. Tavoitteena on löytää keinot sille, että asuminen voi jatkua. Tarvittaessa asumisneuvoja ohjaa eteenpäin muihin palveluihin.

Asumisneuvojaan voi ottaa yhteyttä erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa, kuten vuokranmaksun ongelmissa, asumishäiriötilanteista, naapurikiistoissa tai muissa asumiseen tai talouteen liittyvissä ongelmissa.

Asumisneuvoja voi olla myös suoraan asukkaaseen yhteydessä esimerkiksi vuokranmaksun myöhästymisestä. Myös naapuri tai läheinen voi ilmoittaa huolestaan johonkuhun asukkaaseen liittyen. Salassapidon ja vaitiolovelvollisuuden vuoksi asumisneuvoja ei keskustele kenenkään tilanteesta ilman asianomaisen lupaa, mutta suostumuksella asumisneuvoja voi ottaa yhteyttä kolmanteen tahoon. Lisäksi asumisneuvoja voi tehdä sosiaalipalveluihin huoli-ilmoituksen, jos ei esimerkiksi tavoita asukasta ja asumisen onnistumisesta on huolta.

 

Yhteydenotto

Voit olla asumisneuvontaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, myös tapaamisia on mahdollista sopia.

Aukioloajat

MA–PE KLO 9–11 ja 12–15

Puhelinpalvelu

MA, TI, TO klo 9–11 ja 12–15
KE, PE suljettu
03 357 5261
03 357 5262