Tukea koronaepidemian aiheuttamiin taloushaasteisiin

maalis 18, 2020

Hyvät asiakkaamme,

Koronaepidemia vaikuttaa arkeemme monin eri tavoin rajoittaen. Erilaisia ohjeistuksia varautumiseen ja toimintaan on jaeltu THL:n, sairaanhoitopiirien ja valtiovallan taholta, ja näihin kehotamme edelleen kaikkia kaikella vakavuudella tutustumaan.

Vuokranantajana vaikuttamisen mahdollisuutemme epidemian keskellä ovat pienet, mutta ymmärrämme rajoitusten välilliset ja välittömät vaikutukset esimerkiksi perheisiin ja työntekoon. Haluamme olla mukana tukemassa asukkaitamme haasteissa, edes niillä keinoin, mitkä meille ovat mahdollisia.

  • Taloherttua pidättäytyy perimästä viivästyskorkoa huhtikuussa ja toukokuussa koronaepidemian vaikutusten vuoksi mahdollisesti viivästyville vuokrille.
  • Mikäli tiedostat, että sinulle on koronaepidemian vuoksi muodostumassa maksuvaikeuksia vuokran suhteen, ole mieluiten etukäteen yhteydessä vuokravalvontaamme tai asumisneuvontaan neuvotellaksesi maksuohjelmasta.

Älä siis odota Intrumin perintäkirjettä vaan toimi haasteen ilmetessä heti. Näin toimimalla maksuohjelman laadinta onnistuu parhaiten.

Vuokravalvonta
vuokravalvonta@herttuankp.fi
p. 03 3575 261

Asumisneuvonta
asumisneuvonta@herttuankp.fi
p. 044 4235 776