Muutoksia Taloherttuan asunnonhakujärjestelmässä

elo 24, 2021

Kiinteistö Oy Taloherttua uusii kiinteistötietojärjestelmänsä ja uusi järjestelmä otetaan käyttöön 1.9.2021 lukien.

Näkyvimmät uudistukset liittyvät asunnonhakuun ja asuntohakemuslomakkeeseen, jotka on otettu käyttöön Taloherttuan verkkosivuilla elokuun alkupuolella. Uudistuksen yhteydessä asukkaille lähetetään myös uudet vuokranmaksupankkisiirrot, joissa on uudet, uuden järjestelmämme vaatimat vuokranmaksuviitteet.

Uudistus aiheuttaa kuitenkin osalle asunnonhakijoistamme hieman ylimääräistä vaivaa. Normaalisti Taloherttualle tehty asuntohakemus on voimassa kolme (3) kuukautta. Nyt järjestelmävaihdoksesta johtuen asuntohakemukset, jotka on tehty meille ennen 4.8.2021, vanhentuvat vaihdoksessa nyt automaattisesti eivätkä näin ole enää voimassa olevia hakemuksia.

Tästä johtuen pyydämme teitä tekemään uuden asuntohakemuksen verkkosivuillamme, mikäli hakunne on edelleen ajankohtainen. Uusi hakemus tallentuu uuteen kiinteistötietojärjestelmään ja on taas voimassa kolme kuukautta kerrallaan. Uudessa hakemuksessa on myös ns. muokkausominaisuus, jolla asiakas pääsee itse muokkaamaan kesken olevaa hakuprosessiaan esim. lisäämällä hakuun liitteitä tai päivittämällä hakukohteita.

Pahoittelemme muutoksista aiheutuvaa vaivaa ja samalla toivomme, että jatkossa voimme palvella teitä paremmin ja tehokkaammin asumisasioissa Kangasalla.

Kiinteistö Oy Taloherttua
Stefan Stortz
toimitusjohtaja