Kangasalan Timanttikorttelin rakentaminen alkaa

huhti 25, 2024

Urakkasopimus on allekirjoitettu ja Kangasalan keskustaan 2026 valmistuvan Timanttikorttelin rakentaminen voi alkaa.

Rakentaminen aloitetaan toukokuun alkupuolella liikenteenohjaus- ja maanrakennustöillä. Kiinteistön paalutus aloitetaan juhannuksen aikoihin ja se kestää arviolta noin kolme kuukautta. Timanttikortteli valmistuu aikanaan kahdessa vaiheessa virasto-osan valmistuessa helmikuulla 2026 ja asuin- ja liiketilojen valmistuessa myöhemmin kesäkuussa.

Hankkeen sijainti keskustassa on keskeinen ja korttelin työmaajärjestelyt aiheuttavat muutoksia sekä Tampereentien että Myllystenpohjantien tieliikenteelle. Tästä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Työmaasta tulee aiheutumaan jonkin verran mm. äänihaittoja ympäristöön. Häiriöitä pyritään minimoimaan mahdollisuuksien mukaan.

Hankkeen tilaajina toimivat Koy Kangasalan Timantti ja Koy Taloherttua ja rakennuttajatehtävät tuottaa Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy. Rakentajana toimii Pohjola Rakennus Oy Suomi ja hanketta valvoo Duco Rakennuttaja Oy.

Hanke on korkeimmillaan 7-kerroksinen ja sen bruttoala on yhteensä noin 16 146 m2. Kohteen pääsuunnittelijana on toiminut Janne Laukka Arkkitehdit LSV Oy:stä.

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Toni Ketolainen, Kiinteistö Oy Kangasalan Timantti

p. 050 4522 123, toni.ketolainen@herttuankp.fi

 

Toimitusjohtaja Stefan Stortz, Kiinteistö Oy Taloherttua

p. 0400 242 794, stefan.stortz@herttuankp.fi