Kangasalan Timanttikortteli, muutoksia liikennejärjestelyihin

touko 14, 2024

Timanttikorttelin rakentaminen on aloitettu maanrakennustöin ja viikon 20 aikana toteutetaan liikennejärjestelyiden muutokset. Muutokset pyritään toteuttamaan mahdollisimman vähällä häiriöllä liikenteelle ja suurimmat muutostyöt tehdään torstain ja perjantain välisenä yönä 16-17.5.2024 klo 21-07.

Hankkeen sijainti keskustassa on keskeinen ja korttelin työmaajärjestelyt aiheuttavat muutoksia sekä Tampereentien että Myllystenpohjantien tieliikenteelle. Molemmille tiealueille aidataan työmaan käyttöön kuorma-autojen purkamiseen varatut alueet ja tieliikenne johdetaan purkualueiden ohitse työmaan liikennesuunnitelman mukaisesti.

Oheiseen suunnittelukuvaan violetilla väritettynä aidattu työmaa-alue. Kuohunparkin ja uimahallin väliin jäävä lyhytaikaisen pysäköinnin alue, linja-autoliikenteen kääntöpaikka sekä liikuntaesteisten ja taksiliikenteen pysäköintipaikat jäävät toistaiseksi käyttöön.

Timanttikorttelin tilaajina toimivat Koy Kangasalan Timantti ja Koy Taloherttua ja rakennuttajatehtävät tuottaa Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy. Rakentajana toimii Pohjola Rakennus Oy Suomi ja hanketta valvoo Duco Rakennuttaja Oy.

Lisätiedot:

Toni Ketolainen
Toimitusjohtaja / Kiinteistö Oy Kangasalan Timantti
050 4522 123
toni.ketolainen@herttuankp.fi

Stefan Stortz
Toimitusjohtaja / Kiinteistö Oy Taloherttua
0400 242 794
stefan.stortz@herttuankp.fi