Asumisneuvonta kesätauolla

kesä 29, 2021

Kiinteistö Oy Taloherttuan asumisneuvonta jää kesätauolle heinäkuussa. Sulku ajoittuu Kangasalan kaupungin kesäsulkuun 5.-23.7.2021, jolloin monet kaupungin palvelut palvelevat supistetusti ainoastaan kiireellisissä asioissa.
Asumisneuvontaa ei siis tavoita heinäkuussa kolmeen viikkoon. Ethän kuitenkaan jätä asioita hoitamatta tällä välin! Alle on listattu muutama taho, joihin voit olla yhteydessä. Mikäli haluat odottaa asumisneuvojaa, voit olla yhteydessä loman jälkeen, tai jättää yhteydenottopyyntöä tekstiviestillä, Whatsappilla, vastaajaviestillä tai sähköpostilla. Asumisneuvonnan puh. 044 423 5776, asumisneuvonta@herttuankp.fi

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Vuokraus
Kiinteistö Oy Taloherttuan vuokraus palvelee läpi kesän. Jos asiasi koskee siis asunnonhakua tai -vaihtoa, tai jotain vuokrasopimukseesi liittyvää, ota yhteyttä suoraan vuokraus@herttuankp.fi tai puh. 03 357 5262 ma 13-15 ja ti, to, pe klo 9–11.

Vuokravalvonta
Kiinteistö Oy Taloherttuan vuokravalvonta lomailee 12.-23.7.2021, ja tänä aikana puhelut ohjautuvat keskukseen. Mikäli siis haluat sopia esimerkiksi maksusuunnitelmasta, kannattaa laittaa sähköpostia osoitteeseen vuokravalvonta@herttuankp.fi , tai tavoitella vasta heinäkuun viimeisellä viikolla.

Kela
Kelan palvelupiste Kangasalla on suljettuna 28.6.-6.8.2021. Huomaathan, että pisteen ulkopuolella ei ole enää postilaatikkoa, johon jättää hakemuksia tai liitteitä. Hakemukset ja liitteiden toimitukset hoituvat nopeimmin verkossa. Voit myös soittaa Kelaan, tai varata netin kautta soittoajan, jolloin Kelasta soitetaan sinulle sovittuna aikana.
Puhelinnumerot: https://www.kela.fi/soita-kelaan
Varaa soittoaika: https://ajanvaraus2.kela.fi/?lang=fi
Kelan palvelupisteiden aukiolot: https://www.kela.fi/palvelupisteen-haku

Sosiaalipalvelut
Sosiaalipalvelut palvelevat 5.-23.7.2021 puhelimitse päivystysluonteisissa asioissa. Täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen kiireelliset asiat ja muu kiireellinen sosiaalipalveluiden avun tarve käsitellään työikäisten sosiaalityössä. Harkinnanvaraisen toimeentulotuen hakemuksen voit tehdä sähköisesti.
Työikäisten sosiaalityön päivystys arkisin klo 9.00–11.00 puh. 040 133 6198
Harkinnanvaraisen toimeentulotuen hakeminen: https://www.kangasala.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sosiaalinen-tuki-ja-toimeentulo/tukea-toimeentuloon/
Muut sosiaali- ja terveyspalvelut löydät Kangasalan sivuilta: https://www.kangasala.fi/ajankohtaista/toimipaikkojen-poikkeukselliset-aukioloajat-kesalla-2021/