Poikkeusohjeita koronavirusepidemiaan liittyen

maalis 18, 2020

Hyvät asiakkaamme,

Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy on koonnut oheen muutamia poikkeusohjeita liittyen koronaepidemiaan ja tämänhetkiseen ohjeistukseen.

Koronaepidemia
Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme tutustumaan ja seuraamaan Kangasalan kaupungin tiedottamista kaupungin verkkosivujen kautta os. www.kangasala.fi.

Koronavirustilanteesta yleisemmin saa lisää tietoa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (www.tays.fi/korona) sekä THL:n verkkosivujen (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19) kautta. Sivustoilta löytyy myös yleisimmät varautumis- ja suojautumisohjeet.

Asiointi ja toimistopalvelu
Pyydämme teitä välttämään asiointia toimistollamme ja asioimaan mahdollisuuksien mukaan joko puhelimitse (03 3575 260) tai verkossa (www.herttuankp.fi ja www.taloherttua.fi).

Vikailmoitukset https://avux.kuparisolutions.fi/herttuankpvikailmoitus/

Muuttoilmoitukset https://avux.kuparisolutions.fi/herttuankpmuuttoilmoitus/

Kokoukset ja asiakastapaamiset
Joudumme perumaan pääosan palavereista ja kokouksista ja vaihtamaan ne sähköisiksi neuvotteluiksi tai peruuttamaan kokonaan. Suurin osa asiakastapaamisista järjestetään tällä hetkellä sähköisesti, esim. Teamsilla, puhelimitse tai sähköpostitse.

Huoneistoissa käyminen
Vältämme mahdollisuuksien mukaan asiakkaiden huoneistoissa käymistä sekä huolto- että asiantuntijatehtävissä. Mikäli akuuttia tarvetta kuitenkin ilmenee, pyydämme ehdottomasti ilmoittamaan, mikäli asunnossa asuu tai tiloissa on toiminut virukselle altistuneita tai tartunnan saaneita.

Yhteistyöterveisin,

Stefan Stortz
toimitusjohtaja
Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy
Kiinteistö Oy Taloherttua
03 3575 256
stefan.stortz@herttuankp.fi