Uusi vuokrakohde pikkolaan
Puusepäntie 44, 36200 Kangasala

Asuntoja opiskelijoille – ja muillekin

Uusi vuokrakohteemme ja sen 32 laadukkaasti varusteltua kotia Puusepäntie 44:ssä valmistuu kesäksi keskeiselle paikalle palvelujen tuntumaan. Olemme varanneet kohteeseemme noin puolet asunnoista erityisesti opiskelijoille. Opiskelija-asuntoja voit hakea, vaikka opiskelisit Tampereella.

Puusepäntie 44 on Kiinteistö Oy Taloherttuan ensimmäinen kohde monella tapaa

Kyseessä on ensimmäinen uudisasuinkohde pitkään aikaan, ensimmäinen täysin savuton vuokrakohde ja mikä ehkä jännittävintä, ensimmäinen – edes osittain – vain opiskelijoille tarkoitettu vuokrakohde Pirkanmaalla, joka sijaitsee Tampereen ulkopuolella.

Kohteen 32 asunnosta 18 vuokrataan opiskelijoille. Nämä 18 asuntoa on tarkoitettu henkilöille, jotka osallistuvat koulutukseen, johon voi saada opintotukilain mukaista opintotukea.

Haluaisitko asua keskeisellä paikalla kangasalan luonnon ja palveluiden tuntumassa?

2. kerroksen pohjakuva

Asuntojen varustelu

Huoneistojen materiaaleina on käytetty lattioissa tyylikästä vinyylilankkua ja seinät ovat maalipintaisia. Kylpyhuoneissa, joissa mukavuuslattialämmitys, materiaalina on käytetty sekä seinissä että lattiassa laattaa. 27m² ja sitä suurempien asuntojen pesuhuoneissa on varaus pesutornille.

Keittiön varustukseen kuuluu:

  • astianpesukone
  • jääpakastinkaappi
  • liesi ja liesikupu
  • varaus mikroaaltouunille

Jokaiseen huoneistoon kuuluu lisäksi oma tilava lasitettu parveke sekä 10M netti. Lemmikkieläimet ovat sallittuja.

Yhteiset tilat

Yhteisissä tiloissa asukkaiden käytettävissä on talopesula, kuivaushuone, irtaimistovarastot sekä ulkoiluvälinevarasto. Ulkovarusteina muun muassa pyörätelineet, kaksi kappaletta kuntoilulaitteita, jätepiste, tomutusteline sekä 18 kappaletta lämmityspistokkeellisia autopaikkoja. Näistä autopaikoista yksi varustetaan sähköautojen latauspistokkeilla.

Ylimmässä kerroksessa sijaitsee saunaosasto, jonka yhteydessä on asukkaiden yhteinen oleskelutila. Tilan sisustusta ja suunnittelua on tehty yhdessä paikallisten opiskelijoiden kanssa.

Vuokran lisäksi peritään henkilölukuun perustuva vesimaksuennakko 15 €/hlö/kk 1.7.2021 alkaen. Vesi laskutetaan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan tasauslaskutuksena perityt ennakkomaksut huomioiden. Laskutukset arviolta tammi-kesäkuu ja heinä-joulukuu.

Autopaikan vuokra on 15 €/kk. Saunavuoro 15 €/kk.

5. kerroksen pohjakuva (ullakko)

Vuokrat

Vuokraveloitus on alla olevan hinnaston mukainen. Opiskelija-asunnot merkitty tummanharmaalla taustalla. Vuokravakuuden arvo on 450 €. 

Keskeisimmät palvelut

S-Market Kangasala, 70 m
Omenatarhan päiväkoti, 400 m
Pikkolan yläaste, 850 m
Kangasalan lukio, 550 m
Tredu Kangasala, 850 m
Bussipysäkki (Kiuruntie), 300m

Pihapiiri

1. kerros

2. kerros

3. kerros

4. kerros

5. kerros (ullakko)

Asuntojen pohjapiirrokset

Tutustu tarkemmin asunto- ja kerrospohjiin pdf-tiedoston kautta.

Lue lisää
opiskelijahausta!

Hae asuntoa!

Kysy lisää!

Asuntovuokrauksen yhteystiedot löydät täältä >>